Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για παρακολούθηση παιδικής παράστασης.

Το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για παρακολούθηση παιδικής παράστασης.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Σταυρούλα Τσιάρκα στο τηλ. 6986002753
Τιμή: Παιδά 15€, ενήλικες 17€ (περιλαμβάνει μεταφορά από και προς τη Νάουσα και εισητήριο θεάτρου)

"Ένα σπίτι παραμύθια"
Των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου

Όταν ο Σταμάτης πρωτοσυνάντησε την Λίνα στην Πάντειο, τότε που κι αυτοί οι δύο ήταν ακόμα παιδιά, από τα πρώτα πράγματα που επιθυμούσαν να δημιουργήσουν μαζί, ήταν παραμύθια για παιδιά.Καταπιάστηκαν ο Σταμάτης να μελοποιεί και η Λίνα να γράφει σε έμμετρο λόγο αγαπημένα παραμύθια. Πέντε από τα σαράντα επτά τραγουδιστά παραμύθια που είχαν φτιάξει μαζί για μία μικρή ορχήστρα, έναν αφηγητή και τους ήρωες να τα λένε τραγουδιστά, έρχονται ξανά στο φως και στη διάθεση όλων των παιδιών, σε μορφή όπερας από πέντε ηθοποιούς – τραγουδιστές της ομάδας Σπείρα Σπείρα, με τη συνοδεία δύο μουσικών ακορντεόν και κρουστά οι οποίοι ενσωματώνονται στην παράσταση και σε σημεία αναλάμβάνουν ρόλους.

Τα παιδιά συμμετέχουν διαδραστικά στην παράσταση,τραγουδούν και χορεύουν, κι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη χαρά της μεταμφίεσης εφόσον τα πάντα διαδραματίζονται επί σκηνής κι έτσι αναπτύσσεται η δημιουργική τους φαντασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου