Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Αθηνών με Τσίμερμαν-Ντε Περό.

Αυλαία σήκωσε το βράδυ της Παρασκευής το Φεστιβάλ Αθηνών με ένα από τα πιο συναρπαστικά και ιδιοφυή καλλιτεχνικά δίδυμα των ημερών μας, τους Ελβετούς Μάρτιν Τσίμερμαν και Ντιμιτρί Ντε Περό να παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή, με τίτλο "Hans was Heiri", στο κτίριο Η της Πειραιώς 260.
Με θερμά χειροκροτήματα, σφυρίγματα αλλά και πολλά "μπράβο", επιβράβευσε την παράσταση το κοινό, που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.
Με χιούμορ και ποιητική διάθεση, το ανατρεπτικό δίδυμο από την Ελβετία επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο Φεστιβάλ Αθηνών για να "παραμορφώσει τα πράγματα".
Στο νέο τους έργο "Hans was Heiri" (μία έκφραση που σημαίνει "τελικά είναι όλοι ίδιοι"), συνδυάζουν αριστοτεχνικά πρωτότυπη μουσική, χορό, τραγούδι και ακροβατικά μέσα σε ένα σκηνικό σπίτι που περιστρέφεται διαρκώς, φέρνοντας τα πάνω -κάτω.
Πλαισιωμένοι από πέντε ακόμη ερμηνευτές, οι δύο καλλιτέχνες σχολιάζουν με χιούμορ την ανθρώπινη κατάσταση, αναζητώντας το όνειρο στην πραγματικότητα. Η παράσταση θα συνεχιστεί έως και τις 11 Ιουνίου.
ΠΗΓΗ- http://news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου